Konferens och mässa som visar nya möjligheter för framtidens vård och omsorg

e-Hälsa 2022 är den självklara mötesplatsen för dig som jobbar med e-Hälsa och välfärdsteknologi. Den 1-2 feb 2022 förvandlas Kistamässan i Stockholm till Sveriges främsta mötesplats för införandet av ny teknik inom vård och omsorg. Här tar du del av en mässa fylld till bredden med ledande leverantörer som visar den senaste utvecklingen och innovativa lösningar. Här kan du se och uppleva tekniken som utvecklar välfärden.

Du har dessutom möjlighet att ta del av en förstklassig konferens med intressanta talare. Möt inflytelserika personer bland forskare, politiker, experter och innovatörer som leder utvecklingen av framtidens vård och omsorg.

Kliv ombord på resan mot den digitala välfärden för att fortsätta utveckla vår välfärd och hälsa.

Säkra din biljett redan idag.
Varmt Välkommen!

Fri entré vid registrering online.

Mässa +150 utställare

Träffa över 150 högkvalitativa leverantörer som visar den senaste utvecklingen och de innovativa lösningarna som ska driva den digitala omställningen i framtiden. Passa på att ta del av kunskapsutbyten och knyt nya kontakter för att skapa förutsättningar för att uppnå just er verksamhets fulla potential.
e-hälsa 2022 är en mötesplats, mässa och konferens där vård, omsorg och socialtjänst möter aktörer och innovatörer i branschen.

Konferens +200 talare

Ta del av en förstklassig konferens med över 200 talare. Genom spännande föreläsningar, intressanta paneldebatter och givande workshops erbjuds du en hel värld av möjligheter till kompetensutveckling. Konferensprogrammet är fullspäckat med inspirerande talare som tillsammans skapar en konferens som leder utvecklingen av framtidens vård och omsorg. På e-Hälsa 2022 träffar Sveriges kommuner, vårdföretagare och regioner – politiska tungviktare, myndigheter och experter för att diskutera, byta erfarenheter och presenteras de senaste nyheterna inom e-hälsa och välfärdsteknologi.

Huvudpartner

PNGtransparent-e1594018365379-150x80

Medarrangör

Partners

Mötesplats anpassad efter e-hälsans möjligheter

Riksdagens målsättning är att, år 2025, ska Sverige vara bäst i världen på att använda digitaliseringens och e-hälsans möjligheter. Genom digitalisering skall vård och omsorg utvecklas för att kunna ge den enskilde individen bästa möjliga förutsättningar för en säker och effektiv vård.

På e-Hälsa 2022 sätts detta i fokus. Här träffas beslutsfattare från offentliga verksamheter och sjukvården, politiker, experter, myndigheter och leverantörer för att diskutera hur man kan utveckla e-hälsan och välfärdsteknologin vidare. Patienten skall ha bästa möjliga användarupplevelse, även om strukturen bakom är komplex och tekniskt avancerad.

EXEMPEL PÅ KONFERENSENS TALARE

Anders Ygeman

Energi- och digitaliseringsminister

Irene Svenonius

Regionstyrelsens ordförande
Region Stockholm

Karina Tellinger McNeil

Samordnare Samordningskansliet
Vision e-hälsa 2025

Frode Forland

Norges statsepidemiolog

Daniel Forslund

Ordförande SKR:s Beredning för digitalisering

Barbro Westerholm

Riksdagsledamot (L)

Anders Hansen

Läkare, psykiatriker och författare

Agnes Wold

Läkare och professor i klinisk bakteriologi
vid Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet

Åsa Zetterberg

Förbundsdirektör IT&Telekomföretagen

Konferens

e-Hälsa 2022 är en högkvalitativ konferens och utställning där besökarna får ta del av den senaste utvecklingen och de innovativa lösningar som ska driva den digitala omställningen i framtiden. Här presenteras de senaste nyheterna direkt från politiska tungviktare, myndigheter och experter.

Mässa

e-hälsa 2022 är en mötesplats för införandet av ny teknik inom vård och omsorg. Här träffas Sveriges kommuner, vårdföretagare och regioner på Kistamässan för att diskutera, byta erfarenheter och träffa leverantörer. Till e-hälsa 2022 kommer chefer och tjänstemän inom vård och omsorg.

e-hälsa 2022 är en mötesplats, konferens och mässa där vård, omsorg och socialtjänst möter aktörer och innovatörer i branschen.

Få nyhetsbrevet

Håll dig uppdaterad om mötesplatsen